Please use this identifier to cite or link to this item: http://krishikosh.egranth.ac.in/handle/1/94479
Authors: Veeramani, P.
TANUVAS
Advisor: Selvan, S.T.
Title: குடி தண்ணீரில் அமிலத் தன்மை மற்றும் காரத் தன்மையை பொருத்து கறிக் கோழிகளின் உற்பத்தித் திறனில் ஏற்படும் மாற்றங்களை கண்டறிதல்
Other Titles: TNV_ARMUD_Y2000_Pg32-32
Publisher: TANUVAS
Language: other
Type: Other
Agrotags: Veterinary Science
Veterinary Extension
Poultry Science
Issue Date: 1996
Appears in Collections:Research Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TNV_ARMUD_Y2000_Pg32-32.pdfTNV_ARMUD_Y2000_Pg32-3262.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.